ab Aluminium
ab-Metal-Energy.jpg

Om os

Seriøs aluminiumspartner i mere end 50 år

 

Om ab aluminium

ab Aluminium producerer til en lang række brancher. Lige fra komponenter til fly, robotindustrien, rehab branchen, brugskunst og til vindmøller.

Vore 50 medarbejdere er alle højt specialiserede. Uanset om opgaven er et helt enkelt produkt eller mere komplicerede og sammensatte produkter, går vi efter innovative og effektive løsninger. Vi rådgiver gerne om konstruktion og materialevalg. Med en lang række kompetencer  i vores produktion, er vi klar at håndtere komplicerede opgaver og kan følge produktet helt til døren med montage, pakning, logistik og levering direkte til slutkunden.

En produceret enhed tager typisk udgangspunkt i et standardprofil eller et specialfremstillet profil. Allerede i idéfasen rådgiver vi gerne om, hvilken aluminiumslegering profilen skal være i, alt efter de egenskaber produktet skal have.

ab Aluminium er en moderne virksomhed og vi sætter en ære i at være skarpe på den faglige udvikling og produktionsmetoder. Vore medarbejderne efteruddanner sig løbende og faglærte lærer fra sig til lærlinge. Vi anvender nyeste styrings- og produktionsmetoder og udvikler kontinuerlig maskinparken, herunder med moderne CNC-teknologi, svejseteknologi og robotteknologi.  

Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret iht. DS/EN 3834-2 og vi er godkendt til byggeindustrien iht. DS/EN 1090-1. Vi er Trans Q Achilles godkendt (Certificate of Qualification).  Vore svejsere er certificeret  iht. EN ISO 9606-2.

Desuden producerer ab Aluminium til godkendelse til den enkelte kundes og branches specifikke kvalitetskrav. F.eks. som leverandør til svensk flyproduktion, som ved jævnlige eksterne audits efterprøver arbejdsgange, certificeringer og dokumentation, efter deres normer.

Vi eksporterer i øjeblikket til Tyskland, Holland, Polen, Sverige, Norge og Ungarn.

 

 

Kontakt os

Vi vil gerne høre fra dig og finde en løsning der passer til netop dig og din virksomhed. Så kontakt os allerede i dag og få en snak om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt medarbejder ▸